onsdag 30. januar 2013

Pasta Carbonara med en vri





Jeg har en stor svakhet for pasta, og prøver å presse det inn i ukesmiddagene så ofte jeg kan. Noe som er utrolig undervurdert og smaker garantert best hjemmelaget er Pasta Carbonara. Her i huset liker vi å ha vår egen versjon av denne. Det innebærer å bytte ut bacon med serrano skinke. Gir en perfekt balanse mellom det salte og det milde, og føler det gir en litt ekstra smak til retten. 

Du trenger:

  • Spagetti til to
  • 2 poser parmesan
  • 3 egg
  • salt og pepper
  • oregano
  • en pakke serrano skinke.
Kok pastaen al dente. Spar litt av pastavannet. 
Kutt serrano skinken i strimler og stek raskt på en varm panne med litt olje i. Skal ikke bli helt sprøstekte. 
Bland parmesan og egg i en bolle, dryss oppi serrano skinken og smak til med salt og pepper. 
Bland sammen med spagettien, og litt av pastavannet. Server med rikelig nykvernet pepper og oregano på toppen. 

Que aproveches! 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar