onsdag 2. januar 2013

Sjokoladeskåler



Til min kjæres meksikaner bursdag hadde vi en is bar som ble servert i sjokoladeskåler. Det gjorde den ellers så enkle isen litt mer fancy. Veldig enkel å lage også, og kan være et godt tips til fancy party mat?

Du trenger kun sjokolade og ballonger.

Ta og smelt sjokolade i vannbad eller mikro. Mens den enda er flytende ( ikke glovarm for da sprekker ballongen) dypper du oppblåste ballonger i sjokoladen. Ballongen må ikke være helt oppblåst, den skal være halvert str. Sett de dyppede ballongene på et brett med bakepapir og la det stå kaldt til det har stivnet. Deretter sprekker du ballongeneballong restene...vips! Sjokoladeskåler!

Genialt, ikke sant?

Her er det nå stor slutt på sjokolade i en liten periode fremover. Er nødt til å snu litt på kostholdet etter en jul full av søtsaker, flere som skal det?

Håper dere har fått en kanonstart på det nye året! Her har det gått i frukt og trening!

Que aproveches!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar