fredag 16. november 2012

Verdens beste kyllingpai




Jeg har vel aldri tenkt så mye på at pai kan være middag. Pai for meg er en deilig dessert med bær som kommer rykende varm ut av ovnen, og som du stapper i deg med vaniljeis til. Men fikk denne oppskriften av en venninne som sa at jeg måtte prøve den. Og den anbefales!

En veldig god og annerledes variant, hvis du vil prøve noe nytt en dag. Passer utmerket til middag, både som kos og til hverdags. 



Til bunn trenger du: 
  • 3dl mel, 4ss vann, 125g smør, litt salt, litt edikk. 
- Bland dette, og trykk det ut i en paiform. Skal ikke være for tjukk. Prikk bunnen med en gaffel og stek en 15minutters tid på 225 grader. Du vil se at den blir litt gylden. 



Til fyll trenger du:

  • 3-4 kyllingfilleer i biter, salt, pepper, provencekrydder og vårløk.
-Stek kyllingen i biter, og kryder med salt, pepper og provencekrydder. Finhakk vårløken. 

Til ostemasse trenger du: 
  • 4 egg, en boks lettrømme og revet ost. 
-Pisk 4 egg sammen og bland med en boks lettrømme. Hell på revet ost til blandingen blir tjukk. Smak til med salt og pepper. 

-Legg deretter kylling og vårløk i paiformen, og hell over ostemassen. Stekes på 225grader i ca en halvtime. 

 -Serveres med salat bestående av tomat, agurk, rødløk, paprika og fransk oljedressing. Nam! 

Bon Apetitè!  



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar